Ga naar de inhoud

Mijn missie

Is om jou als dansdocent te ondersteunen bij jouw eigen fysieke fitheid. Jij bent (dagelijks) bezig om jouw leerlingen te laten groeien, maar jezelf vergeet je soms en een les volgen is soms moeilijk in te plannen. Daarnaast weet jij wel dat het nodig en wil jij er wel aan beginnen. Het ontbreken van kennis of kunde op het gebied van fitnesstraining en inspanningsfysiologie helpt hier niet bij. 

“Suzanne is mijn stok achter de deur ”

Naast dat zij mij motiveert, deelt ze haar kennis over training, maakt zij afwisselende trainingen en weet ik wat ik zelf kan doen om vooruitgang te boeken.
over Suzanne uit den bosch

Als dansdocent is het lastig om naar een vaste les te gaan om jezelf fysiek te onderhouden. Het volledig zelfstandig uitvoeren van fysieke trainingen is ook iets wat niet vanzelf gaat. Jij zoekt hulp om een extra stok achter de deur  te hebben en begeleidt te werken aan jouw eigen fysieke training

Na een eerste kennismaking plannen wij een intake-videogesprek. Samen bespreken wij jouw doelen, valkuilen en wensen. Ik ga aan de slag met  deze info om voor jou een geschikt plan  te ontwikkelen. Daarna ontvang jij jouw trainingen, met video’s online platform en meer!

In de weken die volgen ga jij op jouw eigen tijd aan de slag. De trainingen voer je uit op een moment dat het jouw schikt. Je kunt dus volledig rekening houden met drukke dansdagen en rustigere administratie dagen. In een wekelijks videobelgesprek bespreken wij jouw voortgang, valkuilen en nieuwe doelen! 

Video afspelen

Extra's

Er is meer dan alleen jouw individuele traject. Jij hebt gratis toegang tot onderstaande extra’s!

Online groepsles

Elke woensdag van 19:15 – 20:15

webinars

Om jouw kennis te vergroten over o.a.: inspanningsfysiologie, training en periodisering. 

Netwerk

Ook jouw netwerk wordt vergroot door deze community!

start jouw traject

Kijk niet meer weg en neem het heft weer in eigen handen. Samen maken wij een plan die past bij jouw doelen, mogelijkheden en sportwensen.

Dansgalerij4

Sportcoaching

voor dansdocenten
99
75 Monthly
  • Intake
  • Beweegplan
  • Videobel gesprek
  • Online oefenvideo's
  • Gratis extra's!

contact

join the team

Hou jezelf scherp en meld je aan voor de nieuwsbrief