Ga naar de inhoud

Mijn missie

Is om dames en heren uit de omgeving van Nieuwer Ter Aa en Kockengen gezamenlijk in beweging te krijgen. De bootcamp is een training waarbij er een uur diverse oefeningen aan bod komen voor jouw conditie, kracht en uithoudingsvermogen

“Elke week is het weer genieten ”

Zelfs met regen en kou gaan wij door en dat maakt het ook zo leuk! Wij zijn geen mooi weer sporters, maar echte bikkels.
over de bosdijk bootcamp

Bootcamp is een training waarbij er in de natuur gesport wordt en met de materialen die de omgeving te bieden heeft. Samen met andere fanatieke bootcampers ga jij flink aan bak! 

Er wordt altijd gestart met een korte warming-up om jouw spieren en gewrichten voor te bereiden. Daarna zijn er meerdere blokken met oefeningen die op verschillende plekken op de Bosdijk worden uitgevoerd. Na de blokken is het tijd voor een afsluiter en een ontspannende cooling-down. 

De training duurt één uur en is elke dinsdagavond. In de zomertijd op de Bosdijk, in de wintertijd op een alternatieve locatie. Er zijn twee groepen waarbij de starttijden 19:30 en 20:30  zijn. 

start jouw bootcamp

Kijk niet meer weg en neem het heft weer in eigen handen. Samen met andere sport jij wekelijks op een buiten locatie

Dansgalerij4

Bootcamp

is een heerlijke manier om wekelijks in beweging te zijn. Het buiten zijn zorgt voor een extra stimulans in de beleving van de training. Extra zuurstof, vitamine D en soms het nodige water zijn externe factoren die elke training weer anders maakt. Daarnaast kan je samen sporten en samen afzien wanneer het echt zwaar wordt. Die motivatie helpt om elke week een stapje verder te zetten. De start in 2019 is als vakantie-actie begonnen, het was een groot succes en tot op heden sporten wij samen!

extra

join the team

Hou jezelf scherp en meld je aan voor de nieuwsbrief