Ga naar de inhoud

Bootcamp

in Berkel-Enschot is er voor jou om fitter en sterker te worden. Waarbij er iedere week een afwisselend circuit klaar staat voor jou. Met verschillende sportmaterialen zorg ik ervoor dat al jouw spieren aan het werk gezet worden en jouw hartslag flink om hoog gaat tijdens het sporten. 

“Elke week is het weer genieten ”

Zelfs met regen en kou gaan wij door en dat maakt het ook zo leuk! Wij zijn geen mooi weer sporters, maar echte bikkels. En zo heel af en toe onder een afdakje, als het zelfs ons te gek wordt
over de Bootcamp training

De Bootcamp in Berkel-Enschot is een training in circuit vorm. Iedere week liggen er gewichten, speedladders, matjes en elastieken klaar om jouw spieren te trainen. Hiermee worden jouw spieren sterker, je conditie beter en voel jij je fitter.

In iedere work-out komen jouw buikspieren, benen, billen en armspieren aanbod. Maar ook jouw conditie verbetert! Een blessure? Als Medical Fitnesstrainer draai ik mijn hand niet om voor het maken van een (kleine) aanpassing.

Twee keer per week staat er een training voor jou klaar in de speeltuin op de Torenakker en bij regen wordt er gesport onder een afdak op de Knippersven. Dus ook met wat minder weer kan er gewoon door gesport worden!

start jouw bootcamp

Kom gezellig mee sporten met de andere dames en werk aan jouw fitheid!

Bootcamp

is een heerlijke manier om wekelijks in beweging te zijn. Het buiten zijn zorgt voor een extra stimulans in de beleving van de training. Extra zuurstof, vitamine D en soms het nodige water zijn externe factoren die elke training weer anders maakt. Daarnaast kan je samen sporten en samen afzien wanneer het echt zwaar wordt. Die motivatie helpt om elke week een stapje verder te zetten. De start in 2019 is als vakantie-actie begonnen, het was een groot succes en tot op heden sporten wij samen!

Praktische info

join the team

Hou jezelf scherp en meld je aan voor de nieuwsbrief