Ga naar de inhoud

Ballet

Klassiek Ballet voor kinderen in Breukelen is er voor kinderen vanaf 4 jaar oud die als echte ballerina’s willen leren dansen. Pirouetten leren draaien, krachtige sprongen en dansen met sierlijke armen. 

“Juf, dit is echt super leuk”

En elke week leer ik weer wat nieuws, wat super leuk is!
Leerling over de Balletles

Sierlijke lijnen, duizelende draaien en krachtige sprongen worden geleerd in de verschillende lessen Klassiek Ballet in Breukelen van Dance Health Motion. Met veel plezier leer jij al die technieken om heerlijk te kunnen dansen met andere (kinderen) in de Breukelen van een professionele ballet docent. 

Voor alle kinderen is er een passende les. Zo kan jouw zoon of dochter met leeftijdsgenoten plezier maken tijdens het leren van nieuwe danspassen en technieken. 

Elke woensdag worden de balletlessen in Breukelen gegeven op de Schepersweg. De kleuters starten om 15:00 met 45 minuten dansles. Daarna volgen de oudere kinderen met een les van 60 minuten. Of bekijk eens de danslessen in De Meern op maandag.

start jouw balletlessen

Meld uw kind aan voor een van de lessen of vraag een gratis proefles aan!

Dans2

Dans

staat aan de basis van  mijn werkzaamheden. Vanuit deze passie zoek ik  naar nieuwe mogelijkheden, probeer ik andere te helpen en neem ik andere mee in deze mooi  kunstvorm die als sport beoefend kan worden. Professionele dansers en dans docenten kunnen rekenen op intensieve trainingen om conditie en kracht op te bouwen. En jongere kunnen mogen rekenen om een enorme betrokkenheid in de ontwikkeling. Door mijn ervaringen en opleidingen weet ik goed in te spelen op wat een leerling nodig heeft. 

Lestijden

join the team

Hou jezelf scherp en meld je aan voor de nieuwsbrief