Ga naar de inhoud

Mijn missie

Is om kinderen, jongeren en volwassenen te inspireren en het plezier voor ballet, jazz en moderne dans mee te geven. Zodat jongens en meiden de magie van het theater kunnen ontdekken, plezier kunnen beleven aan het leren van een nieuwe danstechniek en zichzelf ontwikkelen!

“Iedere week leer ik iets nieuws ”

Suzanne is een fijne creatieve en behulpzame docent. Die ervoor zorgt dat iedereen iedere week meer leert over ballet waarbij het plezier voorop staat.
OVER DANSDOCENT SUZANNE

Sierlijke lijnen, duizelende draaien en krachtige sprongen worden geleerd in de verschillende danslessen bij Kunstencentrum Nieuwe Vaart van Dance Health Motion..

Het leren van technieken, het ontwikkelen van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling staan centraal in de verschillende lessen. De aansturing die Suzanne geeft is hierop gericht.

Iedere maandag zijn er danslessen in De Meern voor kinderen vanaf 4 jaar en voor volwassenen. iedere woensdag zijn er balletlessen in Breukelen voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 18 jaar oud.

start jouw Dansavontuur

Vraag een gratis proefles aan voor een van danslessen en stap in de magie van dans!

Dans2

Dans

staat aan de basis van  mijn werkzaamheden. Vanuit deze passie zoek ik  naar nieuwe mogelijkheden, probeer ik andere te helpen en neem ik andere mee in deze mooi  kunstvorm die als sport beoefend kan worden. Professionele dansers en dans docenten kunnen rekenen op intensieve trainingen om conditie en kracht op te bouwen. En jongere kunnen mogen rekenen om een enorme betrokkenheid in de ontwikkeling. Door mijn ervaringen en opleidingen weet ik goed in te spelen op wat een leerling nodig heeft. 

join the team

Hou jezelf scherp en meld je aan voor de nieuwsbrief