Ga naar de inhoud

Dance
Health Plan

Lukt het jou om blessures te voorkomen als danser en dansdocent? Als dansdocent of danser weet je maar al te goed hoe het met je lichaam gaat, toch? Je voelt goed aan wanneer pijntjes zich ontwikkelen en bij welk pijntje je wel of niet door kan gaan. Om als danser steeds beter te worden train je vele uren en als dansdocent werk je vele uren in studio om jouw passie voor dans over te brengen. Maar toch gebeurt het dan ook wel eens dat jij de balans tussen werk en privé wat kwijt bent, blessures liggen op loer en bovenal dat jouw balans in belasting en belastbaarheid wat uitbalans is. Maar hoe jij ervoor zorgt dat jouw balans redelijk in balans blijft, dat is soms nog wel eens zoeken. Het Dance Health Plan helpt jou hierbij! Zodat jij in de toekomst blessures kan voorkomen.

Dance Health Plan

Dance Health Plan

Het werkboek om inzicht te krijgen in jouw trainingsbelasting
24,99
  • Exclusief verzendkosten

Het Plan

Is een werkboek voor iedereen die graag danst, professioneel danst of lesgeeft in één of meerdere dansstijlen. Het neemt jou mee in jouw trainingsbelasting, zodat jij met een wetenschappelijk valide meetinstrument inzicht krijgt in wat jouw lijf eigenlijk allemaal moet verwerken. Naast het verkrijgen van inzicht krijg jij direct een aantal tools om mentaal te herstellen van alle belasting, is er een houvast om jouw belastbaarheid te vergroten en krijg je inzicht in handige voedingstips. Zodat blessures voorkomen kunnen worden bij jou als danser en dansdocent. En dit allemaal in een handig klein werkboek waar jij een jaar lang in kan werken!

Dansdocent
Lees verder
Dit had ik zo graag al tijdens mijn studie willen hebben! Maar ook voor nu, na mijn studie, is het heel erg waardevol.
Dansdocent
Lees verder
Het geeft mij meer inzicht in wanneer ik iets zwaar vind en wanneer wat minder. Ik ben erg benieuwd naar de lange termijn effecten!
Bakker in opleiding
Lees verder
Het afgelopen jaar volg ik wekelijks training bij Suzanne. Zij vertelde mij over haar boek en ondanks dat ik geen danser/dansdocent ben, merk ik dat het een heel handig hulpmiddel is om wat meer inzicht te krijgen in wat ik allemaal doe op een dag. De kennis die gedeeld wordt is ook nog eens super waardevol voor mij!
Vorige
Volgende
Student Docent dansopleiding
Lees verder
Door het gebruik van dit boek zie ik nu pas hoeveel ik eigenlijk doe. Ik wist wel dat ik veel deed en het best wel zwaar was, maar door dit boek zie ik pas in hoe zwaar ik het eigenlijk ervaar.
Student Docent dansopleiding
Lees verder
Wow, eigenlijk doe ik echt mega veel. Ik was altijd al moe en nu zie ik pas in hoeveel ik eigenlijk doe. Maar ook dat wat ik zelf kan doen om mijzelf fitter te maken, want dit kan eigenlijk nog wel beter. Ik raad dit boek aan iedereen aan!
Vorige
Volgende
Fysiotherapeut
Lees verder
Het zal erg waardevol zijn als dansers/dansdocenten (in opleiding) dit boek gaan gebruiken. Want hiermee zien zij veel sneller dat zij zichzelf aan het overbelasten zijn. Wat op den duur mijn werk eenvoudiger maakt, want ik kan goed inzien hoe zwaar zijn de dagen ervaren, als zij de inhoud van het boek met mij delen natuurlijk. De tips en adviezen zijn ook erg waardevol, zeker als de gebruiker hier nog wat extra begeleiding bij krijgt.
Healthcoach
Lees verder
Wat een super leuk en waardevol werkboek! Het raakt precies de vlakken die een danser, dansdocent (in opleiding) nodig heeft en omvat een holistische aanpak! Ik ben fan van het boek en hoop dat heel veel dansers en dansdocenten in opleiding hier mee mogen gaan werken. Maar ook al die jonge dansers van diverse vooropleidingen!
Vorige
Volgende

Heb jij interesse in het boek en wil jij daar meer begeleiding bij? Of heb jij het boek en merk je dat meer begeleiding van belang kan zijn? Maar ook als jij voor jouw dansleerlingen een workshop wil organiseren rondom het thema van het boek, trainingsbelasting, neem dan contact op en samen bekijken wij wat de meeste geschikte vorm is!

join the team

Hou jezelf scherp en meld je aan voor de nieuwsbrief