Ga naar de inhoud

Mijn missie

Is om diverse doelgroepen mee te nemen in wereld van gezond bewegen. Kinderen en volwassenen uit De Meern, Vleuten en omgeving zijn welkom in een van de verschillende danslessen. Zoals Klassiek Ballet voor kinderen en volwassenen.  

“Juf, dit is echt super leuk”

en u bent super lief, want wij mogen gewoon dansen in de zaal en ook nog eens onze voeten leren luisteren. Zodat zij doen wat wij willen.
over Suzanne uit den bosch

Sierlijke lijnen, duizelende draaien en krachtige sprongen worden geleerd in de verschillende danslessen bij Kunstencentrum Nieuwe Vaart van Dance Health Motion. Met veel plezier leer jij al die technieken om heerlijk te kunnen dansen met andere (kinderen) in de Meern.

Kinderen en jongeren kunnen verschillende dansstijlen leren bij Suzanne in De Meern. Voor kleuters is er kleuterballet, voor de wat ouderen is er Ballet, Modern en Jazz. Voor volwassenen is er een gecombineerde ballet en moderne dansles

Elke maandag worden de danslessen gegeven op de Oranjelaan in De Meern. De kleuters starten om 15:15 en de laatste dansles is om 21:30 afgelopen. Bezoek ook eens de website van Kunstencentrum Nieuwe Vaart. 

Video afspelen

start jouw danslessen

Meld uw kind of u zelf aan voor een van de danslessen of vraag een gratis proefles aan 

Dansgalerij4

Dans

staat aan de basis van  mijn werkzaamheden. Vanuit deze passie zoek ik  naar nieuwe mogelijkheden, probeer ik andere te helpen en neem ik andere mee in deze mooi  kunstvorm die als sport beoefend kan worden. Professionele dansers en dans docenten kunnen rekenen op intensieve trainingen om conditie en kracht op te bouwen. Door mijn ervaringen en opleidingen weet ik exact wat een dans docent nodig heeft. In alle andere trajecten zet ik mijn dansachtergrond in, om verder te kijken dan de standaard.

lestijden

join the team

Hou jezelf scherp en meld je aan voor de nieuwsbrief