Personal Training


Wil jij jouw (sport)doel behalen, maar weet je niet hoe je dit kan aanpakken of kun je het trainen niet zelfstandig volhouden? Dan ben ik er voor jou! Samen werken wij aan jouw (sport)doel!

Samen kijken wij naar jouw huidige situatie en naar de gewenste situatie. In een kennismakingsgesprek wordt er een persoonlijk plan opgesteld. Het startpunt van jouw plan wordt mede bepaald door een aantal (sport)testen.

Er zal een passend schema gemaakt worden, waarbij er één of twee keer per week met mij getraind wordt. In deze training zal mijn volledige aandacht gaan naar jouw sportprestatie en een gezonde houding , zodat het trainingseffect zo groot mogelijk is. Het behouden van een gezonde houding is van groot belang om de kwaliteit van het trainen en leven te behouden. In de trainingen wordt er niet alleen geconcentreerd op bewegen, de intrinsieke motivatie om het doel te behalen komt ook aan bod in de trainingen.

Het behalen van jouw (sport)doel gaan wij doen door te werken aan de verschillende fysieke aspecten van het lichaam. Dit worden grondmotorische eigenschappen genoemd (check mijn artikel hierover voor meer informatie). Afhankelijk van jouw doel zullen de verschillende eigenschappen aan bod komen. Er wordt altijd gestart met een goede warming-up en de trainingen worden altijd afgesloten met een cooling-down. Dit wordt gedaan om het lichaam voor te bereiden op de training en het lichaam weer tot rust te laten komen na de training.

Het volgen van een Personal Training kan op twee verschillende locaties, zowel in de omgeving Tilburg als de omgeving van Breda! Wil jij een training op een andere locatie? Vraag dan naar de mogelijkheden hiervan.

Er kan al Personal Training gevolgd worden vanaf €35,- per training!

Wil jij personal training volgen om aan een blessure te werken? Neem dan een kijkje bij Medical Fitness.


Aanmelden

Klik hier uw keuze aan
Alleen van toepassing voor Coaching Op Afstand