Mijn missie

Is om diverse doelgroepen mee te nemen in wereld van gezond bewegen. De balans wordt (opnieuw) gevonden tussen trainen en rusten, waarbij er op een gezonde manier de grenzen opgezocht wordt in de trainingen. 

Dans

staat aan de basis van  mijn werkzaamheden. Vanuit deze passie zoek ik  naar nieuwe mogelijkheden, probeer ik andere te helpen en neem ik andere mee in deze mooi  kunstvorm die als sport beoefend kan worden. Professionele dansers en dans docenten kunnen rekenen op intensieve trainingen om conditie en kracht op te bouwen. Door mijn ervaringen en opleidingen weet ik exact wat een dans docent nodig heeft. In alle andere trajecten zet ik mijn dansachtergrond in, om verder te kijken dan de standaard.

Ontwikkeling

Naast de studie ‘Docent Dans’ heb ik mijn propedeuse mogen halen voor de opleiding Oefentherapie Mensendieck en heb ik extra cursussen gevolgd tot Personal Trainer en over Medical Fitness. In de praktijk heb ik mijn danservaringen op mogen doen bij 5o’clock, DOX, AfroVibes, Danstheater AYA, SportXperience en nog vele andere projecten. 

Door alle ervaringen is mijn interesse aangewakkerd om dans en kennis vanuit de wetenschap met elkaar te combineren. In de praktijk heeft dit zijn uitwerkingen in het begeleiden van onder andere dansers en dansdocenten. De Master Sport- en Beweeginnovatie stelt mij in staat om een innovatie te ontwikkelen voor deze doelgroep. 

Dansgalerij4

Werkzaamheden