Ga naar de inhoud

Mijn missie

Is om diverse doelgroepen mee te nemen in wereld van gezond bewegen. De balans wordt (opnieuw) gevonden tussen spanning opbouwen of  juist meer ontspanning zoeken. Personal training, sportcoaching, bootcamp er is altijd wel een traject die bij jou past!

“Suzanne is mijn stok achter de deur ”

Naast dat zij mij motiveert, deelt ze haar kennis over training, maakt zij afwisselende trainingen en weet ik wat ik zelf kan doen om vooruitgang te boeken.
over Suzanne uit den bosch

Een vier weeks traject waarbij jij een actieve en verantwoorde start maakt. Een start om het sporten weer op te pakken. Samen met anderen maak jij de stap om de knop weer om te zetten!

Het is een actief traject waarbij jij twee keer in de week aan de slag gaat. De ene keer werk jij jezelf in het zweet en de andere keer doe jij kennis op om jouw mindset te veranderen.  

In de groep is het toch een persoonlijk traject. Door een persoonlijke intake en een persoonlijk voortgangsdocument, kan jij met jouw eigen doelen samen online aan de slag. 

Video afspelen

start jouw traject

Kijk niet meer weg en neem het heft weer in eigen handen. Samen maken wij een plan dat past bij jouw doelen, mogelijkheden en sportwensen.

Dansgalerij4

Extra

join the team

Hou jezelf scherp en meld je aan voor de nieuwsbrief