Ga naar de inhoud

Mijn missie

Is om diverse doelgroepen mee te nemen in wereld van gezond bewegen. De balans wordt (opnieuw) gevonden tussen trainen en rusten, waarbij er op een gezonde manier de grenzen opgezocht wordt in de trainingen. 

Dans

staat aan de basis van  mijn werkzaamheden. Vanuit deze passie zoek ik  naar nieuwe mogelijkheden, probeer ik andere te helpen en neem ik andere mee in deze mooie  kunstvorm die als sport beoefend kan worden. Professionele dansers en dans docenten kunnen rekenen op intensieve trainingen om conditie en kracht op te bouwen. Door mijn ervaringen en opleidingen weet ik exact wat een dans docent nodig heeft. In alle andere trajecten zet ik mijn dansachtergrond in, om verder te kijken dan de standaard.

Ontwikkeling

Voordat ik de Master Sport- en Beweeginnovatie heb behaald. Heb ik de studie ‘Docent Dans’ gevolgd en mijn propedeuse mogen halen voor de opleiding Oefentherapie Mensendieck en heb ik extra cursussen gevolgd tot Personal Trainer en Medical Fitness Trainer. In de praktijk heb ik mijn ervaringen op mogen doen bij 5o’clock, DOX, AfroVibes, Danstheater AYA, SportXperience en nog vele andere projecten. 

Door alle ervaringen is mijn interesse aangewakkerd om dans en kennis vanuit de wetenschap met elkaar te combineren. In de praktijk heeft dit onder andere zijn uitwerkingen in het begeleiden van dansers en dansdocenten en de ontwikkeling van het Dance Health Plan. 

Dansgalerij4

Werkzaamheden

Producten

Naast de verschillende één-op-één trajecten en groepslessen biedt Dance Health Motion ook een aantal verschillende producten aan. Het werkboek voor dansers, een fijne bidon voor een slokje water tijdens het sporten en een comfortabel katoenen sport t-shirt. 

Samenwerken

Naast de vaste dans- en sportlessen en de reguliere één-op-één trajecten staat Dance Health Motion ook open voor nieuwe samenwerkingen. Zoals het verzorgen van workshops op dansvooropleidingen, workshops over trainingsbelasting bij fitnessbedrijven en andere bedrijven. Maar ook het verzorgen van langdurige trajecten voor dansers, dansers in opleiding en niet dansers.  

join the team

Hou jezelf scherp en meld je aan voor de nieuwsbrief