Ga naar de inhoud

OUde voorpagina

Personal Training

Trainer geeft sporttraining in het bos aan één klant.


Jouw sportdoel helder in kaart brengen, een duidelijk plan opstellen en onder begeleiding trainen. Met veel aandacht voor jouw houding worden de training één-op-één afgelegd. En dat in omgeving van Tilburg!
Personal Training valt onder Motion, van Dance Health Motion.

Bootcamp

Sportende groep (motion) mensen in de buitenlucht

Samen sporten om jouw eigen doel te behalen. Wekelijks zijn er trainingen in de buiten lucht, die jou helpen naar een grotere gezondheid. In de buitenlucht wordt er gewerkt aan jouw conditie en kracht. Samen frisse lucht in ademen en fitter worden!
Bootcamp valt onder Motion.

Dans

Dance meisje in het zand


In verschillende stijlen en groepen verzorgt Dance Health Motion danslessen. Deze zijn voornamelijk voor andere organisaties. Met een grote invloed van Klassiek Ballet en Moderne dans verzorgt Suzanne danslessen waarbij de leerling danstechnieken leren en zelf op dansonderzoek gaan.
De danslessen vallen onder ‘Dance’

Dans, Gezondheid en Beweging komen samen in Dance Health Motion. Passie voor dans en de kennis over het menselijke lichaam combineert Suzanne. Zo ontwikkelt zij passende trainingen voor diverse doelgroepen. De actieve trainingen zullen daarom altijd aansluiten bij het doel, wens en de belevingswereld van de beweger. Naast het ontwikkelen van actieve lessen en/of trainingen zorgt Suzanne ook voor kennis overdracht op diverse manieren.

Testimonial


Suzanne is enthousiast, heeft kennis van zaken en luistert naar mijn persoonlijke verhaal!

Zonder haar had ik mijn doel niet bereikt. Zij is mijn stok achter de deur om meer te gaan bewegen en te letten op mijn voeding.

Het wordt nooit makkelijker, elke week komt er een stapje bij. Suzanne zorgt er elke keer weer voor dat ik mijn grenzen verleg. Zij ziet het ook als er geen schepje bovenop kan en neemt de tijd om mij ook mentaal bewuster te maken van bepaalde patronen. Ik moet groeien om te kunnen krimpen en daar helpt zij mij bij!Artikelen

Stretchen op een bank

Een grote bewegingsvrijheid is iets wat nagenoeg elke danser nastreeft, maar hoe bereik je dit? Welke methode is de ‘beste’ om een zo groot mogelijke bewegingsuitslag te bereiken?Foam Rollen wordt steeds vaker gedaan en er worden positieve effecten behaald hiermee, maar kan dit wel? Is Foam rollen effectiever dan stretchen, en kan het spierpijn verminderen?
Suzanne dook de literatuur in voor jou!


join the team

Hou jezelf scherp en meld je aan voor de nieuwsbrief