Mijn missie

Is om diverse doelgroepen mee te nemen in wereld van gezond bewegen. De balans wordt (opnieuw) gevonden tussen spanning opbouwen of  juist meer ontspanning zoeken. Personal training, sportcoaching, bootcamp er is altijd wel een traject die bij jou past!

“Het ideale van thuis trainen, maar wel de motivatie krijgen van een trainer ”

Wanneer ik trainingsschema's van internet haal, haak ik na een aantal keer al af. Mijn motivatie blijft niet hoog, maar zakt al snel af. Door elke week met deze training mee te doen, blijf ik gemotiveerd door de persoonlijke feedback van Suzanne
over de Online sportles

Er is zoveel te vinden op internet en toch bereik jij jouw doel niet. Na verloop van tijd zakt de motivatie weg, want er is niemand die jouw af en toe controleert. Je zoekt daarom een mogelijkheid om thuis te sporten met begeleiding. Elke sporter traint thuis en toch ervaar jij de voordelen van een groep.

Binnen een uur werk jij aan het verbeteren van jouw conditie, core stability en kracht. Hierdoor verlies jij wat kilo’s en jouw conditie wordt beter. Met de begeleiding van een personal trainer train jij ook nog eens verantwoord!  

De training duurt een uur lang, waarbij er gewerkt wordt in vier verschillende blokken. Vooraf is er altijd ruimte voor een warming-up en na de training staat er altijd een stretch te wachten als afsluiter. Op de video zie jij een voorbeeld van een van de oefeningen die jij zomaar tegen zou kunnen komen op de woensdagavond!

Video afspelen

start jouw traject

Kijk niet meer weg en neem het heft weer in eigen handen. Samen maken wij een plan die past bij jouw doelen, mogelijkheden en sportwensen.

Dansgalerij4

Extra

Proefles aanvragen