Mijn missie

Is om mensen in beweging te krijgen. En dat gebeurt ook met de bootcamp voor dames in Berkel-Enschot. Samen sporten wij in de buitenlucht om fitter en sterker te worden. Want jij wil toch ook weer fit en vitaal zijn? Kom mee sporten in een kleine groep en ervaar dat jij minder snel moe bent, sterker wordt en al die andere voordelen van bootcamp! 

“Elke week is het weer genieten ”

Zelfs met regen en kou gaan wij door en dat maakt het ook zo leuk! Wij zijn geen mooi weer sporters, maar echte bikkels.
over de Bootcamp training

Bootcamp in Berkel-Enschot is een training waarbij er in de natuur gesport wordt en met de materialen die de omgeving te bieden heeft. Is er weinig te vinden? Dan pakken wij fitnessmaterialen erbij!  Samen met andere fanatieke bootcampers ga jij flink aan de bak.

Elke week staat er een work-out klaar die jouw hele lichaam traint. Zo wordt jouw conditie beter, door oefeningen te doen die jouw conditie verbeteren. Maar ook wordt jij sterker door krachttrainingen, zoals squat, bicep curl, plank oefeningen.

De training duurt één uur en is elke donderdagavond. In de speeltuin op de Torenakker en bij regen wordt er gesport onder een afdak op de Knippersven. Dus ook met wat minder weer kan er gewoon door gesport worden!

start jouw bootcamp

Kom gezellig mee sporten met de andere dames en werk aan jouw fitheid!

Dansgalerij4

Bootcamp

is een heerlijke manier om wekelijks in beweging te zijn. Het buiten zijn zorgt voor een extra stimulans in de beleving van de training. Extra zuurstof, vitamine D en soms het nodige water zijn externe factoren die elke training weer anders maakt. Daarnaast kan je samen sporten en samen afzien wanneer het echt zwaar wordt. Die motivatie helpt om elke week een stapje verder te zetten. De start in 2019 is als vakantie-actie begonnen, het was een groot succes en tot op heden sporten wij samen!

Praktische info