Mijn missie

Is om mensen in beweging te krijgen. En dat gebeurt ook met de bootcamp in Berkel-Enschot. Door samen te sporten in de buitenlucht wordt er gewerkt aan een fitter en vitaler lijf. Want jij wil toch ook weer fit en vitaal zijn? Waarbij jouw spieren sterker worden en de conditie beter wordt? Zodat jij de trap weer oploopt zonder bovenaan uit te hoeven hijgen, maar ook om jouw sportieve doel te behalen! 

“Elke week is het weer genieten ”

Zelfs met regen en kou gaan wij door en dat maakt het ook zo leuk! Wij zijn geen mooi weer sporters, maar echte bikkels.
over de Bootcamp training

Bootcamp in Berkel-Enschot is een training waarbij er in de natuur gesport wordt en met de materialen die de omgeving te bieden heeft. Is er weinig te vinden? Dan pakken wij fitnessmaterialen erbij!  Samen met andere fanatieke bootcampers ga jij flink aan de bak.

Er wordt altijd gestart met een korte warming-up om jouw spieren en gewrichten voor te bereiden. Daarna zijn er meerdere blokken met oefeningen die in de vorm van een circuit. Na de blokken is het tijd voor een afsluiter en een ontspannende cooling-down. 

De training duurt één uur en is elke donderdagavond. In de speeltuin op de Torenakker en bij regen wordt er gesport onder een afdak op de Knippersven. Voorlopig is er één groep en die start om 19:45

start jouw bootcamp

Kijk niet meer weg en neem het heft weer in eigen handen. Samen met andere sport jij wekelijks op een buiten locatie

Dansgalerij4

Bootcamp

is een heerlijke manier om wekelijks in beweging te zijn. Het buiten zijn zorgt voor een extra stimulans in de beleving van de training. Extra zuurstof, vitamine D en soms het nodige water zijn externe factoren die elke training weer anders maakt. Daarnaast kan je samen sporten en samen afzien wanneer het echt zwaar wordt. Die motivatie helpt om elke week een stapje verder te zetten. De start in 2019 is als vakantie-actie begonnen, het was een groot succes en tot op heden sporten wij samen!

extra